Personal tools
You are here: Home EITA EITA Venture Community EITA Venture Forum Year 2013 EITA New Media 2013 Program

Program

Taipei 101_1
(Taipei 101, Tourism Bureau, R.O.C. (Taiwan))

 

Saturday-Sunday, November 23-24, 2013

 

Program Schedule and Room Assignments (Barry Lam Hall, College of EECS, National Taiwan University): 
Time
November 23
(Saturday)
November 24
(Sunday)
(8:00-17:00)
Registration
(BL-101, Barry Lam Hall)
Registration
(BL-101, Barry Lam Hall)
(9:00-9:50)
(50 min.)
Opening Session
(BL-101, Barry Lam Hall)
Special Presentations: Digital Media, Culture, and Society)
(Barry Lam Hall: BL-103)
(9:50-11:10)
(80 min.)
Plenary Session 1
(BL-101, Barry Lam Hall)
4 Parallel Technical Sessions
(Barry Lam Hall: BL-103, BL-112, BL-113, BL-114)
(11:10-11:25)
(15 min.)
Break
Break
(11:25-12:45)
(80 min.)  
Plenary Session 2
(BL-101, Barry Lam Hall)
4 Parallel Technical Sessions
(Barry Lam Hall: BL-103, BL-112, BL-113, BL-114)
(12:45-14:15)
(90 min.)
Lunch
Lunch
(14:15-15:35)
(80 min.)
4 Parallel Technical Sessions
(Barry Lam Hall: BL-103, BL-112, BL-113, BL-114)
4 Parallel Technical Sessions
(Barry Lam Hall: BL-103, BL-112, BL-113, BL-114)
(15:35-15:50)
(15 min.)
Break
Break
(15:50-17:10)
(80 min.)
4 Parallel Technical Sessions
(Barry Lam Hall: BL-103, BL-112, BL-113, BL-114)
4 Parallel Technical Sessions
(Barry Lam Hall: BL-103, BL-112, BL-113, BL-114)

 

 

The Conference Theme:

 

"New Media in Art, Technology, and Heritage"


The Parallel Workshops:

The EITA-New Media 2013 conference consists of four parallel workshops: 

 

  • Workshop 1 (W1) (Room: BL-103, Barry Lam Hall): Digital Media, Culture, and Society
  • Workshop 2 (W2) (Room: BL-114, Barry Lam Hall): Broadband and Wireless Computing, Network Technologies, Services and Applications
  • Workshop 3 (W3) (Room: BL-112, Barry Lam Hall): New Media/Multimedia, Machine Learning, Web, and Entertainment Technology
  • Workshop 4 (W4) (Room: BL-113, Barry Lam Hall): Ubi/Cloud Computing, HPC/Data Center, Cyber Security, and Digital Forensics
 

To chairs and invited speakers:

Please send update and correction of your presentation title, English/Chinese name, photo, affiliation, and e-mail address to  Dr. Woei-Jyh (Adam) Lee (adamlee@cs.umd.edu). Thanks.

The Conference Programs:

  • The EITA-New Media 2013 Conference Program (without photos) (final): (Light PDF version)
  • The EITA-New Media 2013 Conference Program (with photos) (final) (PDF version)

Note: Adobe Reader is necessary to view PDF files. If you don't have the latest version of Reader, click here to download a free copy of Adobe Reader.

 

 

 

 

Document Actions